logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Workshop Hatha Yoga – Klassieke Hatha Yoga in 1 dag

Hatha yoga cursus in 1 dag - WageningenEen compacte yogacursus incl. achtergronden waar je zelf thuis mee verder kunt. Op dit moment zijn er geen nieuwe dagen gepland.
Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Laat het ons even weten.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Workshop Hatha Yoga – Een compacte yoga cursus in 1 dag

in Wageningen & in Gorinchem

Workshop Hatha Yoga:  in 1 dag van 10 tot 17 uur leer je een serie oefeningen uit de klassieke Hatha yoga, waar je zelf thuis mee verder kunt. Je leert niet alleen de houdingen, maar ook wat het effect is, waarom er een bepaalde volgorde is en hoe je veilig thuis de houdingen kunt doen, afgestemd op de mogelijkheden van jouw lichaam. Het is fijn om ook de achtergronden en werkingen van de houdingen te weten, om zo je oefening in yoga te verdiepen. Naast de houdingen doen we ook ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Een heerlijke dag waar je nog heel lang profijt van kunt hebben. Na afloop van deze dag kun je thuis verder oefenen en verdiepen.

Hatha yoga voor jouw lichaam

Je hoeft niet al veel kracht te hebben of lenig te zijn om deze workshop hatha yoga te doen. Er zijn altijd tussenhoudingen of alternatieve houdingen mogelijk en deze zullen we ook op de workshop dag oefenen, zodat jij een op jouw lichaam afgestemde serie houdingen kunt doen. De eerste richtlijn in yoga is Geweldloosheid. Dit kun je zeker toepassen op jezelf, door mild te zijn voor jezelf en voor je lichaam. Door goed te luisteren naar wat prettig is voor je lichaam en wat niet en door je eigen grenzen goed te bewaken. Elk lichaam heeft houdingen die het makkelijk kan en houdingen die (nog) onmogelijk zijn – zelfs als je al jaren yoga beoefent. Dat is prima, het gaat altijd om de training die goed is voor je lichaam, niet om een prestatie waar je lichaam niet blij van wordt.

Workshop Hatha Yoga   Hatha yoga wageningen - workshop   Yoga retreat at ship Andere Boeg in the Netherlands   Hatha yoga wageningen - workshop in 1 dag

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur ons even een e-mail. 


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop Hatha Yoga – Klassieke Hatha Yoga in 1 dag” te beoordelen