logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

yoga en meditatie bijscholing / Verdiepingsweekenden

199,00240,79

Doe je al een tijdje aan yoga en wil je je meer verdiepen in één van de aspecten van yoga? Of ben je yoga docent en zoek je een interessante yoga en meditatie bijscholing (YA erkend)?
Lees meer hieronder en boek:

Wissen

Yoga en Meditatie bijscholing / verdieping in diverse weekenden

Regelmatig geef ik verdiepingsweekenden yoga en meditatie in Wageningen. Yogadocenten kunnen deze weekenden als yoga en meditatie bijscholing volgen, erkend door Yoga Alliance. Elk weekend heeft een ander thema. Je bent van harte welkom bij één of meerdere van de verdiepingsweekenden. In elk weeekend zullen we meditaties doen, yoga houdingen en krijg je uitleg en werken we met het thema van dat weekend. De komende weekenden zijn:

yoga weekend filosofie Tantrische geschriften

20 en 21 februari 2021: Een introductie in de Tantrische geschriften

Online weekend. We bekijken een paar van de belangrijke tantrische geschriften en hoe je deze kunt gebruiken in je yoga beoefening. Natuurlijk beoefenen we in het weekend zelf ook yoga, zowel houdingen als meditaties.

20 en 21 maart 2021: Bandha, mantra, mudra & pranayama

Een verdiepingsweekend met veel praktijk: we beoefenen de bandhas, zingen mantra’s, en doen verschillende ademtechnieken en handgebaren, naast hatha yoga en verschillende meditaties. Uiteraard krijg je ook uitleg in de achtergronden.

17 en 18 april 2021: Zuivering van de mind – Brahma Viharayoga en meditatie bijscholing weekend mantra pranayama mudra

Dit weekend gaan we verder in op de prachtige Brahma Vihara – de vier hartskwaliteiten: liefdevolle vriendelijkheid, compassie, mede-vreugde en gelijkmoedigheid. 

15 en 16 mei: Zuivering van de mind – Yama en Niyama

Een mooi lente weekend met een verdieping in de beginselen van yoga: het trainen van de mind om haar tot je vriend te maken en vrijheid van geest te bereiken. Yama gaat over de omgang met anderen en Niyama over je innerlijke houdingen. Hoe werken deze als beloftes van een hogere staat-van-zijn? En hoe kun je de yama en niyama ontspannen en prettig gebruiken in je yoga beoefening? 

Praktische informatie over de yoga en meditatie bijscholing / verdiepingsweekenden

Locatie: Wageningen

Veiligheid: We houden ons aan alle Corona maatregelen

Prijs: voor particulieren die zich willen verdiepen: € 199,-. 
voor yogadocenten die het als nascholing willen volgen: € 199,- excl. 21% BTW. Je krijgt een certificaat voor 17 contacturen. Scholingskosten kun je deels of geheel aftrekken en de BTW kun je natuurlijk ook terugvragen.

Meenemen: eigen lunch, eigen yogamatje en dekentje, als je hebt ook een meditatiekussentje. Heb je geen yogamatje, laat het dan even weten.

Taal: wanneer niet iedereen Nederlands spreekt, is het verdiepingsweekend/ de bijscholing in het Engels.

oud en nieuw retraite 2020 oud en nieuw retraite in Wageningen

 

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “yoga en meditatie bijscholing / Verdiepingsweekenden” te beoordelen