logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

yoga en meditatie bijscholing / Verdiepingsweekenden

199,00240,79

Doe je al een tijdje aan yoga en wil je je meer verdiepen in één van de aspecten van yoga? Of ben je yoga docent en zoek je een interessante yoga en meditatie bijscholing (YA erkend)?
Lees meer hieronder en boek:

Wissen

Yoga en Meditatie bijscholing / verdieping in diverse weekenden

Regelmatig geef ik verdiepingsweekenden yoga en meditatie in Wageningen. Yogadocenten kunnen deze weekenden als yoga en meditatie bijscholing volgen, erkend door Yoga Alliance. Elk weekend heeft een ander thema. Je bent van harte welkom bij één of meerdere van de verdiepingsweekenden. In elk weeekend zullen we meditaties doen, yoga houdingen en krijg je uitleg en werken we met het thema van dat weekend. De komende weekenden zijn:

yoga en meditatie bijscholing werking van gedachten

21 en 22 november 2020: Neurowetenschap en Yoga

Anatomie van de gedachten. Ben jij iemand die veel piekert, soms gedachten niet kan stoppen of gewoon geinteresseerd bent in hoe gedachten werken?

In deze 2 dagen leer je over de werking van de hersenen, neuropaden, hoe gedachten gevoelens beinvloeden en hoe met gedachten te werken; naar het uiteindelijke doel van yoga: vrijheid van gedachten (controle van de mind). We zullen een aantal houdingen in detail bespreken/doen, en natuurlijk veel mediteren in dit yoga verdiepingsweekend.

5 en 6 december 2020: Neigingen van het ego & het Goddelijke Zelfyoga en meditatie bijscholing neigingen ego en Goddelijk Zelf

Wat zijn de natuurlijke neigingen van je persoonlijkheid, wat zijn je standaard-gedachtenpatronen (en wil je die houden of veranderen?)

En hoe kom je meer en meer in contact met je Goddelijke Zelf?
Verdiepen in het Ware Zelf: de Shiva & Shakti energie.

9 en 10 januari 2021: Chakras & yoga nidra

We verkennen de diverse energiecentra in het lichaam, de energetische aspecten van een aantal hatha yoga houdingen, en daarnaast ontspanningstechnieken om tot yoga nidra te komen – een staat van volledige ontspanning en compleet bewustzijn.

20 en 21 maart 2021: Een introductie in de Tantrische geschriften

We bekijken wat belangrijke tantrische geschriften en hoe je deze kunt gebruiken in je yoga beoefening. Natuurlijk beoefenen we in het weekend zelf ook yoga, zowel houdingen als meditaties.

Praktische informatie over de yoga en meditatie bijscholing / verdiepingsweekenden

Locatie: Wageningen

Veiligheid: We houden ons aan alle Corona maatregelen

Prijs: voor particulieren die zich willen verdiepen: € 199,-. 
voor yogadocenten die het als nascholing willen volgen: € 199,- excl. 21% BTW. Je krijgt een certificaat voor 16 contacturen. Scholingskosten kun je deels aftrekken en de BTW kun je natuurlijk ook terugvragen.

Meenemen: eigen lunch, eigen yogamatje en dekentje, als je hebt ook een meditatiekussentje. Heb je geen yogamatje, laat het dan even weten.

Taal: wanneer niet iedereen Nederlands spreekt, is het verdiepingsweekend/ de bijscholing in het Engels.

oud en nieuw retraite 2020 oud en nieuw retraite in Wageningen

 

 

 

 

 

Je bent ook van harte welkom bij de oud en nieuw retraite, die ook in Wageningen gegeven wordt. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “yoga en meditatie bijscholing / Verdiepingsweekenden” te beoordelen