logo
Yogaweekend & Retraite: in Heveadorp, Wageningen & Gorinchem

Andere Boeg werkt samen met diverse andere leuke bedrijven. Neem een kijkje op hun site:

yoga

BookYogaRetreats: voor yogavakanties in binnen en buitenland
delighttravel: yoga retreats van diverse aanbieders
Yoga-international.nu: yoga magazine met nieuws en een agenda
Arhanta Yoga Nederland: ashram in Nederland, yogi Ram en yogini Kalyani verzorgen yogadocent opleidingen. 
Het yogahuis: mindfulness yoga in Wageningen door Clare McGregor.

yoga startpaginayoga-wijzer en yoga op openstart.nl: een grote verzameling met yoga-links.

spirituele-reizen startpagina en spirituele-reizen Belgie: een verzameling met reislinks.

meditatie

meditatie startpagina: een verzameling met meditatie-links.

gezondheid

Dorien Beweegt, Mensendieck: Praktijk voor oefentherapie Mensendieck in Wageningen. Oefentherapie is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuiste houdings- en bewegingspatroon/gedrag al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte. Bij algemene klachten aan het houding en bewegingsapparaat en houdingsafwijkingen (kyfose, scoliose, lordose). Nek schouderklachten, rugklachten , bekken(bodem) klachten.

Osteopathie Ruis: Praktijk voor Osteopathie dichtbij Gorinchem; voor de behandeling van baby’s, kinderen, volwassenen van alle leeftijden en zwangeren. Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij de oorspronkelijke beweeglijkheid (embryologische voorkeursbeweging) van het lichaam wordt hersteld om zodoende het zelfgenezend vermogen van het lichaam in staat te stellen het lichaam te genezen. Dit zelfgenezend vermogen is afhankelijk van een goede doorbloeding, bezenuwing en lymfedrainage. Lichaam en geest worden door een osteopaat als een geheel beschouwd.
www.lijfwerk.info Lijfwerk, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie in Drunen. Cursussen en individuele sessies door Hester de Vries.

 

Op Andere Boeg: 

Als we groepen aan boord hebben kun je meestal Marck van Kleurrijke Kookkunsten of Bo van Bo Kookt  in de keuken vinden. Dit zijn twee professionele koks die heerlijk vegetarisch en biologisch koken. We zijn dan ook heel blij dat we hen kennen. Marck zijn gerechten zijn intuïtief, prachtig qua kleurstelling en ondersteunen het groepsproces. Bo is naast kok ook diëtist, ze maakt heerlijke, verantwoorde maaltijden en ook detox maaltijden wanneer dat in het programma past.