logo
Yogaweekend & Retraite: in Heveadorp, Wageningen & Gorinchem

yoga vakantie NederlandMarloes van der Kamp heeft samen met haar partner Teus Andere Boeg opgericht en verbouwd van vrachtschip naar passagiersschip.

Marloes geeft nu haar trainingen grotendeels op Andere Boeg. 

Missie

Marloes: ‘Mijn missie is een bijdrage te leveren aan een duurzame en liefdevolle samenleving. Wij helpen mensen graag hun blikveld te verruimen en authentiek te zijn. Dit begint met onstpannen in wie je bent en bewust aanwezig zijn op deze aarde. Iets meer de diepte in spoor je conditioneringen op en transformeer je deze in een eigen waarheid. Zo ontstaat er innerlijk leiderschap, een voller bewustzijn en meer levensenergie. Ook wordt het makkelijker te leven vanuit je hart en om creatief om te gaan met de moeilijkheden en mogelijkheden die het leven biedt.’

Visie

Door gebruik te maken van onze BOEG methode help ik je het over een Andere Boeg te gooien.

Marloes van der Kamp

“Ik heb aan den lijve ondervonden wat nodig is om voluit te kunnen leven vanuit innerlijke rust. Van kindsaf aan al was ik geinteresseerd in yoga en in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Ik vind het heerlijk om yoga lessen te geven. Ik ben opgeleid tot yoga docent in de klassieke hatha yoga en transformatieve yoga en ik vind dit een bijzonder effectieve methode om lekkerder in je vel te zitten. De yoga houdingen vormen voor mij een stevige basis en de meditaties zorgen voor verdieping.

Het leven is mijn leermeester en spiegel. Het verbouwen van Andere Boeg bracht een enorme verdieping en leerde me bovenal vertrouwen en overgave. Vertrouwen vanuit jezelf, vertrouwen op het leven dat het je biedt wat nodig is – ook als het moeilijk is. Het leidde me uiteindelijk naar een diep begrip van leven en verbinding.

De BOEG- methode heb ik ontwikkeld om in onze intensieve retraites anderen te ondersteunen in dit prachtige proces. De 4 pijlers zijn: Bewust aanwezig zijn, Open communiceren, Expressie van de ziel en Geven. Ik ben vanuit het diepst van mijn hart dankbaar dat ik dit werk mag doen en dat ik blijf rijpen door al mijn ervaringen. Meditatie is onderdeel van mijn leven, en dat is wat ik mijn cursisten ook wil meegeven; niet alleen een uurtje of een weekend mediteren, los van het dagelijks leven, maar juist verder komen dan dat;  de meditatie staat-van-zijn integreren in het dagelijks leven.”