logo
Yogaweekend & Retraite: in Heveadorp, Wageningen & Gorinchem

Meditatie Wageningenmeditatie wageningen zittend

Woensdagavond, 20:30 – 21:30 uur
Komende week: proefles voor slechts 5,-. Meld je nu aan! meditatie wageningen

Iets voor jou?

Meditatie Wageningen: Meditatie is het trainen van de geest, zodat jij uiteindelijk bepaalt wat je denkt en voelt. Je gedachten nemen je dan niet meer automatisch mee, maar je neemt ze waar en kunt ze sturen. Deze cursus is fijn  zowel voor mensen met als zonder ervaring in mediteren. 

Ben je ook nieuwsgierig naar wat meditatie voor jou kan doen?
Doe woensdag mee met een proefles voor €5,-. Meld je nu aan.

Meditatie WageningenWaaruit bestaat een les?

Leer mindful leven, aanwezig zijn in het moment, diep ontspannen en ontvang nieuwe inzichten. We mediteren door beweging-, stilte-, klank-, focus-, adem- en contact meditaties. Elk soort meditatie heeft zijn eigen uitwerking. Toch leiden ze allemaal tot meer aanwezigheid, thuiskomen in jezelf en mindful zijn.

Uiteindelijk werkt het door in je hele leven. Het opent je hart. Je hebt meer vrede en acceptatie van hoe je leven verloopt. Je kunt meer voelen wat je nodig hebt, leeft meer ontspannen en kunt meer ‘JA’ zeggen tegen wat het leven je biedt. 

Kosten:Meditatie en yoga weekenden

Je bent welkom voor een een proefles voor € 5,-.
Meditatie Wageningen cursus van 6 weken, 22 mei – 28 juni: € 55,-.
Gecombineerd met 1x/week yogales : € 94,-. 2x/week yoga en 1x meditatie is €121,-.
Je kunt altijd instromen in een lopende cursus. Je betaalt dan alleen voor het aantal lessen dat nog gegeven wordt.
Per les betalen kan ook, dan is het €15,- per les.
Studenten of minima voor wie het bedrag te hoog is: neem contact op voor een werk uitwisseling.

Locatie:

De meditatielessen zijn op schip Andere Boeg, dat een ruime, comfortabele en warme meditatieruimte heeft. Het schip ligt geheel stabiel in het water en heeft een prachtige cursusruimte. Het adres van het havenkantoor kun je gebruiken voor navigatie: Pabstsendam 2.

Je kunt gratis parkeren tegenover het havenkantoor NAAST de camperplaatsen (100 m. lopen) of bij de Welkoop, aan de andere kant van de haven. Met de fiets kun je op de kade naast het schip parkeren. Andere Boeg ligt aan de stadskant van de haven: groot blauw schip met witte opbouw & witte relingen. Als Andere Boeg aan het varen is, dan is het ergens anders in Wageningen en meld ik dat van tevoren.

Doe ook mee en meld je meteen aan