logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Privéles Yoga Gorinchem

Priveles yoga: liever geen yoga in een groep? Of wil je gewoon extra aandacht voor welke houdingen voor jou goed zijn of hoe je de houdingen het beste kunt doen?

In Gorinchem geef ik priveles yoga. Zo kan ik de lessen geheel op maat maken speciaal voor jou, precies afgestemd op de mogelijkheden van jouw lichaam. 

priveles yoga gorinchempriveles yoga: hatha yoga

Je kunt kiezen voor het fysiekere hatha yoga, als je doel is om je lichaam en je organen beter te laten functioneren. Je kunt de houdingen zo uitdagend of juist licht maken als prettig is voor jou lichaam. De nadruk kun je leggen op versterkende houdingen voor een sterker lichaam, op rek-houdingen voor meer lenigheid of op de balans-houdingen voor meer concentratie, gronding en balans.

priveles yoga: yin yogapriveles yoga gorinchem

Wil je vooral ontspannen, of bijvoorbeeld bij burn-out, dan is yin yoga een heel goede keuze, omdat deze het parasympatisch zenuwstelsel activeert. Yin houdingen zijn milde rek-houdingen, waarin je langere tijd ontspant. Je kunt met je adem de steeds toenemende ontspanning ondersteunen. 

priveles meditatie gorinchempriveles meditatie

Ben je geïnteresseerd in meditatie en niet zo in de houdingen? We kunnen ook diverse meditaties doen, waarin je leert om je beter te concentreren, rust in je hoofd te krijgen of te verdiepen en waarin je je mindful Zijn ontwikkelt.

Je kunt zelf de tijd bepalen die je wilt besteden aan houdingen, adem en meditatie; het is een tijd die je voluit kunt benutten voor jezelf en jouw doel.

De kosten zijn €50,- voor een uur of € 75,- voor 1,5 uur en privéles is op diverse tijden beschikbaar.

Kom je een keer een privéles ervaren? Mail me dan even.

Ja, ik wil meer weten over prive les yoga