logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Agenda Andere Boeg 2019 en 2020: retraites en yoga & meditatie weekenden 

Vind hier alle retraites, yoga & meditatie weekenden en de ontspannen zomerweken. Ze zijn gesorteerd op datum, per maand, en inclusief locatie, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Wil je meer weten, klik dan op de betreffende link en vervolgens zie je alle informatie over het betreffende weekend of de retraite, inclusief een link om te boeken.

retraites december 2019:

13 – 15 december: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Een weekend heerlijk ontspannen met hatha yoga, meditaties en yin yoga (VOL).

In Putten, een 4**** accommodatie met (gedeeld) binnen-zwembad, grenzend aan de mooie bossen van de Veluwe:
20 – 24 december: Naar het Licht.
In deze retraite vieren we de ommekeer van het donker naar het Licht. Je onderzoekt de donkertes in je en vooral ook het Licht. Een prachtige vierdaagse met hatha yoga, meditaties en vooral veel Zijn.

24 – 28 december: De kwaliteiten van het Hart.
We werken met de vier kwaliteiten van het hart: liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, mede-vreugde en gelijkmoedigheid. Om zo het Licht in je hart te laten schitteren.

28 december – 1 januari: Oud en Nieuw stilteretraite.
Laat het oude los en verwelkom het nieuwe in je leven. Deze vier dagen zijn voornamelijk in stilte, om optimaal te verdiepen en mindful te Zijn in elk moment.

retraites 2020:

In 2020 zijn er yoga en meditatie weekenden, stilte weekenden, yoga opleiding weekenden en zomerweken.

yoga en meditatie weekend maart 2020:

 22-24 maart: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Een mooi na-zomer weekend om te genieten van de tijd voor jezelf. Tussen het programma heb je ook ruim de tijd voor bijvoorbeeld een mooie wandeling, een heerlijke massage of een fijn warm bad …

Stilte weekend met yoga en mediatie, april 2020: 

17-19 april: Stilteweekend in Twello. Een prachtig lente weekend om in dieper contact te komen met je natuurlijke energie. Wanneer het mooi weer is, doen we de yoga buiten.

yoga en meditatie weekend mei 2020:

1-3 mei: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Tijd om je een weekendje terug te trekken, te ontspannen en je tegelijkertijd ook op te laden met nieuwe energie. Bij mooi weer zijn we veel buiten.

Stilte weekend met yoga en mediatie, juni 2020: 

12-14 juni: Stilteweekend in Twello.  Een weekend compleet voor jezelf, in de stilte, de sereniteit en de rust. Met buitenyoga wanneer het mooi weer is. 

yoga zomer weken 2020: 

wordt binnenkort gepland.

 

retraites Andere Boeg 2019