logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Agenda Andere Boeg 2020: retraites en yoga & meditatie weekenden 

Vind hier alle retraites, yoga & meditatie weekenden en de ontspannen zomerweken. Ze zijn gesorteerd op datum, per maand, en inclusief locatie, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Wil je meer weten, klik dan op de betreffende link en vervolgens zie je alle informatie over het betreffende weekend of de retraite, inclusief een link om te boeken.

retraites 2020:

In 2020 zijn er yoga en meditatie weekenden, stilte weekenden, yoga opleiding weekenden en zomerweken.

yoga en meditatie weekend september 2020:

 4-6 september: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Een mooi na-zomer weekend om te genieten van de tijd voor jezelf. Tussen het programma heb je ook ruim de tijd voor bijvoorbeeld een mooie wandeling, genieten van de prachtige tuin….

september 2020, start weekend yoga opleiding in 12 weekenden:

19 september. Deze 200 uur yoga opleiding wordt in Wageningen gegeven (vlakbij Ede, Arnhem en Nijmegen, en een half uur vanaf Utrecht) en is erkend door Yoga Alliance.

Stilte weekend met yoga en mediatie, september 2020: 

25-27 september: Stilteweekend in Twello. Een prachtig begin-van-de-herfst weekend om in dieper contact te komen met jezelf. Wanneer het mooi weer is, doen we de yoga buiten.

Yoga en meditatie weekend oktober 2020:

16-19 oktober: Yoga Weekend Yoga Relax . In Twello. Neem lekker de tijd dit weekend voor yoga, meditatie, tijd voor jezelf, even bijkomen en jezelf weer opladen met energie.

Stilte weekend met yoga en mediatie, november 2020: 

6-8 november: Stilteweekend. Verdiepen in de stilte, in jezelf, in de schoonheid van het bestaan.

retraites Andere Boeg 2019