logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Agenda Andere Boeg 2020: retraites en yoga & meditatie weekenden 

Vind hier alle retraites, yoga & meditatie weekenden en de ontspannen zomerweken. Ze zijn gesorteerd op datum, per maand, en inclusief locatie, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Wil je meer weten, klik dan op de betreffende link en vervolgens zie je alle informatie over het betreffende weekend of de retraite, inclusief een link om te boeken.

retraites 2020:

In 2020 zijn er yoga en meditatie weekenden, stilte weekenden, yoga opleiding weekenden en zomerweken.

yoga en meditatie weekend maart 2020:

 22-24 maart: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Een mooi na-zomer weekend om te genieten van de tijd voor jezelf. Tussen het programma heb je ook ruim de tijd voor bijvoorbeeld een mooie wandeling, een heerlijke massage of een fijn warm bad …

Stilte weekend met yoga en mediatie, april 2020: 

17-19 april: Stilteweekend in Twello. Een prachtig lente weekend om in dieper contact te komen met je natuurlijke energie. Wanneer het mooi weer is, doen we de yoga buiten.

Yoga en meditatie weekend, mei 2020:

1-3 mei: Yoga Weekend Yoga Relax in Twello. Tijd om je een weekendje terug te trekken, te ontspannen en je tegelijkertijd ook op te laden met nieuwe energie. Bij mooi weer zijn we veel buiten.

Stilte weekend met yoga en mediatie, juni 2020: 

12-14 juni: Stilteweekend in Twello.  Een weekend compleet voor jezelf, in de stilte, de sereniteit en de rust. Met buitenyoga wanneer het mooi weer is. 

yoga zomer weken 2020: in juli en augustus

17 juli – 21 augustus: lange weekenden, midweken en weken. Met yoga en meditatie. We verblijven in een prachtig klooster in Vaassen, 2 km. van de kasteeltuinen af, waar we ook heerlijk yoga kunnen beoefenen. Op 4 km. afstand is een zwemmeer en op ongeveer 5 km. afstand zijn prachtige wandelingen te maken over bos en hei van de Veluwe. Je kunt op loopafstand van het klooster fietsen huren. 

Yoga opleiding in 4 weken, september 2020:

7 september – 4 oktober: 4weekse yoga opleiding. 200 uur yoga opleiding, erkend door Yoga Alliance. Op dit moment ben ik een geschikte locatie aan het zoeken. Stuur me even een mailtje als je interesse hebt, dan laat ik je weten welke locatie het is, zodra deze gevonden is.

september 2020, start weekend yoga opleiding in 12 weekenden:

19 september. Deze 200 uur yoga opleiding wordt in Wageningen gegeven (vlakbij Ede, Arnhem en Nijmegen, en een half uur vanaf Utrecht) en is erkend door Yoga Alliance.

Yoga en meditatie weekend oktober 2020:

16-19 oktober: Yoga Weekend Yoga Relax . de locatie van dit weekend is nog niet bekend. Stuur even een mailtje wanneer je wilt weten wanneer het bekend is.

Stilte weekend met yoga en mediatie, november 2020: 

13-15 november: Stilteweekend. Ik ben nog een locatie aan het zoeken voor dit weekend. Als je me een mailtje stuurt, laat ik het je weten zodra ik het gevonden heb.  

retraites december 2020:

Alle retraites in december 2020 zijn in Olst, in een prachtig en ruim retraite centrum:

18 – 20 december: Yoga Weekend Yoga Relax. Heerlijk ontspannen zo net voor de kerst. Helemaal bijkomen, zodat je opgeladen en uitgerust kunt genieten van de kerstperiode. 

20 – 24 december: The Light Within
In deze retraite vieren we de ommekeer van het donker naar het Licht. Je onderzoekt de donkertes in je en vooral ook het Licht. Een prachtige vierdaagse met hatha yoga, meditaties en vooral veel Zijn.

24 – 28 december: Embody the Light
We werken met de vier kwaliteiten van het hart: liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, mede-vreugde en gelijkmoedigheid. Om zo het Licht in je hart te laten schitteren.

28 december – 1 januari: Oud en Nieuw stilteretraite.
Laat het oude los en verwelkom het nieuwe in je leven. Deze vier dagen zijn voornamelijk in stilte, om optimaal te verdiepen en mindful te Zijn in elk moment.

 

retraites Andere Boeg 2019