logo
Yogaweekend & Retraite: in Heveadorp, Wageningen & Gorinchem

Yoga Vakantie in Nederlandyoga vakantie Nederland Andere Boeg

* yoga vakantie in de zomer: 15 juli – 5 augustus 2018

Relaxte yoga retraite vakantie deze zomer

yoga vakantie retraite op Andere BoegEen yoga vakantie week helemaal voor jezelf…

Heerlijk om diep te ontspannen, te ont-stressen en je levensenergie weer te voelen stromen. Helemaal weg uit de dagelijkse drukte kun je hier je aandacht naar binnen richten en echt ontspannen.

Verdiep je yoga beoefening en laat vanuit de rust en ruimte je levensenergie weer stromen. Doe mee met hatha yoga, relax yoga en meditaties. Schuif lekker aan bij de biologische, vegetarische maaltijden die met liefde voor je worden bereid. Voed jezelf met gezonde voeding, pure ontspanning, meditatie en yoga.

Naast het programma is er ruim de tijd om op je eigen manier te ontspannen. Ga bijvoorbeeld een wandeling maken en de omgeving verkennen, lekker lezen, rusten, kleuren, gitaar spelen of met elkaar zingen en nog veel meer…

Meer informatie over het programma of deze yoga vakantie boeken.

Boek deze Yoga Retraite Vakantie nu

Praktische informatie

Verblijf in het Yogahuis in Twello: een Oase van Rust

locatie yoga vakantie Andere BoegHet Yogahuis in Twello is een oase van rust. Bijzonder comfortabel, met topkwaliteit matrassen, modern sanitair en biologisch en vegetarische catering. Er is een fijne yoga studio en een ruime tuin. Bij het huis is een grote veranda. Hier kun je diep ontspannen. 

De yoga en meditaties die we aanbieden is fijn om te doen, maar niet verplicht. Als je liever wilt zwemmen of wandelen of op je eigen manier ontspannen, dan is dat geen probleem. Zo kun je ook lekker samen op vakantie als jij wel de groepsactiviteiten wilt volgen en je vakantie partner niet. Veel mensen die bij ons boeken komen alleen. Daardoor leer je snel de anderen kennen en vorm je makkelijk een groep. De minimum leeftijd om mee te doen is 18 jaar, om de rust te waarborgen voor iedereen.

yoga vakantie NederlandYoga docent

Alle hatha yoga lessen worden gegeven door Marloes van der Kamp, gecertificeerd hatha yoga docent met ruim 15 jaar les-ervaring in yoga en meditatie.

Zij stemt goed af op de mogelijkheden en onmogelijkheden van ieders lichaam en geeft tussenhoudingen en meer gevorderde houdingen zodat ieder kan kiezen en voelen wat het best werkt voor hem/haar. 

Locatie Yoga Vakantie Nederland 

Ervaar de inspiratie van het mooie programma, maar ook van het prachtige yogahuis en de omgeving. Vanaf het Yogahuis zijn er verschillende wandelpaden naar bos en Uiterwaarden. Aan de overkant van de rivier ligt Deventer. 
Het yogahuis is goed bereikbaar is met openbaar vervoer (een kwartier lopen vanaf het treinstation of bushalte) en als je met de auto komt kun je in de buurt gratis parkeren.

 

Boek deze Yoga Retraite Vakantie nu

yoga vakantie Nederland - Andere BoegAll-Inclusive:

* Een Yoga Vakantie bij Andere Boeg is inclusief volpension, met biologische vegetarische maaltijden,
* Je verblijft in het Yogahuis in Twello, dat ruime 2persoonskamers heeft en van alle gemakken is voorzien,
* Met comfortabele bedden zodat je heerlijk uitrust tijdens je yoga vakantie,
* Inclusief programma en
* Inclusief thee/ koffie.

yoga weekend Andere Boeg in TwelloOptioneel:

Je kunt diverse fijne massages en klankhealing bijboeken en als je dieper wilt werken aan je spirituele of persoonlijke ontwikkeling, kun je individuele begeleiding bijboeken.
Graag je eigen beddegoed meenemen of het is evt. te huur € 12,50: hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoek).
Evt. drankjes buiten koffie/thee zijn voor eigen rekening.

Groepsvakantie: 

De yoga vakantie is een groepsvakantie. Gezellig samen heb je de groep als vakantiegezelschap, als spiegel en als ondersteuning om precies te zijn wie jij bent. Om de fijne energie te behouden, helpt iedere deelnemer elke dag met taken als schoonmaken, groente snijden of afwassen. Deze klussen kunnen in alle rust gedaan worden (karma yoga) en verdiept daarmee je ervaring van de meditaties. Het is eigenlijk een mediatie waarin je praktisch werk verricht.

Tijden Yoga Vakantie: 

Aankomst op dag 1 tussen 19:30 en 20 uur. Einde op dag 8 om 17 uur.

En verder:

* Enkele deelnemers spreken mogelijk geen Nederlands en dan worden de lessen in het Engels gegeven. Kun je geen Engels verstaan; geen probleem; in dat geval vertaal ik en zijn de lessen in het Engels en Nederlands.

* Er is een lieve zen-kat bij het Yogahuis. Hij mag niet in de slaapkamers, maar wellicht zie je hem in de tuin of de woonkamer.

Boek deze Yoga Retraite Vakantie nu