logo
Yogaweekend & Retraite: in Twello, Vaassen & Wageningen

Yoga Wageningen

hatha yoga Wageningen - weekend en wekelijkse lessenHatha Yoga Wageningen:

Docente is Marloes van der Kamp. Zij opgeleid tot yoga docent in de klassieke hatha yoga (Sivananda systeem), yin yoga (systeem Paul Grilley), transformatieve yoga (systeem Swami Vidyanand) en tantra yoga (non-dualistisch Saivisme) en geeft al ruim 20 jaar yoga en meditatieles.

Ze is opgegroeid met yoga en had als kind al een grote interesse in yoga & spirituele ontwikkeling. Het gaat daarbij niet alleen om de houdingen, die een mooie basis vormen, maar ook om de meditaties, waarin zoveel verdieping en verrijking mogelijk is. 

In Wageningen kun je een yoga docentenopleiding volgen: in 12 weekenden een prachtige verdieping. Heb je een vraag hierover? Laat het me weten!

De opleiding is erkend door Yoga Alliance. Het is een 200 uur opleiding en na het goed afronden van de opleiding kun je je aanmelden als yogadocent RYT200, en je inschrijven voor de 300 uur vervolg opleiding.

Yoga Wageningen - Klassieke Hatha Yoga

Locatie

De meeste dagen zullen in yogacentrum Suniya zijn, waar een fijne ruime yoga ruimte is in een prachtig monumentaal pand. Er is ook een grote tuin, waar we bij mooi weer buiten kunnen werken. Het is goed bereikbaar, slechts 15 minuten lopen van het busstation en er is gratis parkeren voor de deur.

Meer info

Bekijk meer info over deze opleidingSpark of Light Yoga